AHH gebouwen massaal voorzien van zonnepanelen

18 oktober 2017

2017 blijkt het jaar van de massale doorbraak van zonnepanelen. Het grootste deel van onze gebouwen, zowel nieuw als bestaand, is dit jaar voorzien van een zonnedak: onze scholen, theaters en warenhuizen kregen allemaal een 'groen' dak.

Sportfaciliteiten MCO nieuwe fase in met duurzaam en toekomstgericht DO

2 oktober 2017

Nieuwbouw zonder gasaansluiting? Voor veel mensen is het misschien een beetje wennen. Maar in MCO worden duurzame alternatieven ingezet voor warmte en energie.

Ontwerp innovatief groen appartementengebouw

27 september 2017

Zelfs met een hoogte van 73 meter blijft het appartementengebouw groen en behaaglijk, door de bijzondere vorm met oplopende beplante dakterrassen en een mooie binnentuin.

Orgel TivoliVredenburg ingewijd

23 augustus 2017

Foto: Foppe Schut voor de Volkskrant. Veertig jaar geleden begon het Utrechtse Muziekcentrum Vredenburg al te sparen voor een concertorgel. Tijdens het Festival Oude Muziek klonk het voor het eerst.

Herman Hertzberger viert 85e verjaardag

9 juli 2017

Met een feestelijke bijeenkomst in de Amsterdamse Academie van Bouwkunst vierde Herman Hertzberger op 8 juli 2017 zijn 85e verjaardag.

Voorlopig ontwerp sportfaciliteiten Montessori College Oost voltooid

18 mei 2017

Het Montessori College Oost is door AHH ontworpen en opgeleverd in 2000. Op de bestaande laagbouw komen nu nieuwe sportvoorzieningen: sportzalen, een dojo een fitnessruimte.

TivoliVredenburg beste poppodium van Nederland

9 maart 2017

Foto: ANP Kippa. Muziektempel TivoliVredenburg is door de popsector uitgeroepen tot beste podium van Nederland.
LAAD MEER