Jeroa Amanupunnjo in Minecraft Hospital Heroes

Jeroa Amanupunnjo werd door streamer Thomas Bosch geïnterviewd voor Minecraft Hospital Heroes, een actie om geld in te zamelen voor ziekenhuizen.

Jeroa werd geïnterviewd over hoe Minecraft je voor kan bereiden op het vak van architect, hoe games creativiteit stimuleren en welke gebouwen hij zelf heeft gebouwd in Minecraft. Dit alles terwijl hij zelf een ziekenhuis bouwde voor de challenge.

Bij deze actie bouwden jongeren in de laatste tien dagen van 2020 zoveel mogelijk ziekenhuizen in Minecraft: 7 kinderziekenhuizen, 8 academische en 101 algemene ziekenhuizen van Nederland zijn op werkelijke schaal in Minecraft nagemaakt. De challenge werd georganiseerd in H20 Rabo Esports Stadium Amsterdam. 50% van de totale opbrengst kwam ten goede aan de personeelsverenigingen van de gebouwde ziekenhuizen. De andere 50% werd verdeeld onder goede doelen die de missie van H20 Esports Campus steunen: Developing the next generation through gaming, esports en creative tech.

Lees ook:

Voormalig Centraal Beheer wordt Hertzberger Parc

1

In het centrum van Apeldoorn transformeert het voormalige Centraal Beheergebouw tot een unieke woonomgeving.

Kinderen Piramideschool Rijswijk betrekken nieuw schoolgebouw

1

Onder luid applaus van ouders, opa's en oma's verhuisden de kinderen van de Piramideschool in Rijswijk maandagmorgen vanuit hun oude schoolgebouw naar de fonkelnieuwe brede school.

Update van de verbouwing in Virtual Reality! Kijk rond op de bouwplaats van Het Twickel College Hengelo

8

Bekijk dit bericht op Twitter

Bouw Twickel College Hengelo vordert snel

TCHbalken

Het gaat snel met de bouw van het Twickel College Hengelo.