Wonen in een groene wijk met een stedelijk karakter in Middelburg

WonenInEenGroeneWijk

In Middelburg wordt door Stevast Baas & Groen en AHH een woningbouwplan ontwikkeld met appartementen langs het water en verschillende typen eengezinswoningen. Op dinsdag 6 maart is er een informatieavond over de plannen. U kunt zich aanmelden via de website van Veersepoort.

Het plan bestaat uit ongeveer 110 woningen van verschillende groottes en voor diverse doelgroepen:

  • Appartementen A variëren in oppervlakte tussen ca. 85 m2 en 160 m2 , liggen aan het water met ruime balkons en diverse indelingen
  • Hofwoningen Type B van ca. 160 m2 gebruiksoppervlakte met een ruime woonverdieping met tuin, in basis 3 slaapkamers, een vide die de begane grond en de 1e verdieping met elkaar verbindt en vele aanpassingsmogelijkheden.
  • Rijwoning Type C van ca. 150 - 175 m2 gebruiksoppervlakte met een breedte van ca. 7,5 m en een diepte van ca. 11,40 m, ruime woonverdieping met tuin en grote inpandige berging, in basis 4 slaapkamers en de mogelijkheid om een extra slaapkamer met badkamer op de begane grond te maken.
  • Rijwoning Type D van ca. 194 m2 gebruiksoppervlakte met een breedte van ca. 9 m en een diepte van ca. 11,40 m, ruime woonverdieping met tuin en grote inpandige berging, in basis 4 slaapkamers en de mogelijkheid om een extra slaapkamer met badkamer op de begane grond te maken.
  • Bijzondere woningtype E is een vrijstaande woning die nog verder moet worden uitgewerkt

De woningbouwplannen zullen de komende tijd verder worden uitgewerkt. Verwacht wordt dat in het begin van 2019 met de verkoop van de woningen zal worden gestart. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u zich vrijblijvend aanmelden via het interesseformulier op de website van Veersepoort.

Lees ook:

Bouw grachtenpand Amsterdam begonnen

StartBouwBgA

De bouw van het grachtenhuis in Amsterdam is begonnen.

Twickel College Hengelo

Brandweerkazerne Dwingeloo

Met genoegen presenteert AHH de uitwerking van de plannen voor Nieuwe Veste cultuurmarkt

NieuweVesteDO

Nieuwe Veste in Breda wordt een cultuurmarkt. Bij de voormalige bibliotheek kun je in de toekomst nog steeds boeken lezen, maar ook koffie drinken, tentoonstellingen bekijken, culturele manifestaties bijwonen en lezingen bezoeken.