Wonen in een groene wijk met een stedelijk karakter in Middelburg

WonenInEenGroeneWijk

In Middelburg wordt door Stevast Baas & Groen en AHH een woningbouwplan ontwikkeld met appartementen langs het water en verschillende typen eengezinswoningen. Op dinsdag 6 maart is er een informatieavond over de plannen. U kunt zich aanmelden via de website van Veersepoort.

Het plan bestaat uit ongeveer 110 woningen van verschillende groottes en voor diverse doelgroepen:

  • Appartementen A variëren in oppervlakte tussen ca. 85 m2 en 160 m2 , liggen aan het water met ruime balkons en diverse indelingen
  • Hofwoningen Type B van ca. 160 m2 gebruiksoppervlakte met een ruime woonverdieping met tuin, in basis 3 slaapkamers, een vide die de begane grond en de 1e verdieping met elkaar verbindt en vele aanpassingsmogelijkheden.
  • Rijwoning Type C van ca. 150 - 175 m2 gebruiksoppervlakte met een breedte van ca. 7,5 m en een diepte van ca. 11,40 m, ruime woonverdieping met tuin en grote inpandige berging, in basis 4 slaapkamers en de mogelijkheid om een extra slaapkamer met badkamer op de begane grond te maken.
  • Rijwoning Type D van ca. 194 m2 gebruiksoppervlakte met een breedte van ca. 9 m en een diepte van ca. 11,40 m, ruime woonverdieping met tuin en grote inpandige berging, in basis 4 slaapkamers en de mogelijkheid om een extra slaapkamer met badkamer op de begane grond te maken.
  • Bijzondere woningtype E is een vrijstaande woning die nog verder moet worden uitgewerkt

De woningbouwplannen zullen de komende tijd verder worden uitgewerkt. Verwacht wordt dat in het begin van 2019 met de verkoop van de woningen zal worden gestart. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u zich vrijblijvend aanmelden via het interesseformulier op de website van Veersepoort.

Lees ook:

Kinderen Piramideschool Rijswijk betrekken nieuw schoolgebouw

1

Onder luid applaus van ouders, opa's en oma's verhuisden de kinderen van de Piramideschool in Rijswijk maandagmorgen vanuit hun oude schoolgebouw naar de fonkelnieuwe brede school.

Voormalig Centraal Beheer wordt Hertzberger Parc

1

In het centrum van Apeldoorn transformeert het voormalige Centraal Beheergebouw tot een unieke woonomgeving.

Bouw Twickel College Hengelo vordert snel

TCHbalken

Het gaat snel met de bouw van het Twickel College Hengelo.

Van 'Sociale Zaken' tot Sociale Ruimte

VanSocialeZakenTotSocialeRuimte

In opdracht van Het Rijksvastgoedbedrijf heeft AHH een studie gedaan naar de herbestemming van het voormalige ministerie van Sociale Zaken.